ZOWL 2020 Završnica Pridraga

U Pridrazi 6.9.2020. održano je posljednje 9. kolo Zadarske Open Water Lige 2020 i Aquathlona. Najbrži na 9.kolu ZOWL-a 1500 u muškoj kategoriji je bio Šimun Srzić sa vremenom od 18:31, a u ženskoj kategoriji Marija Kuman sa vremenom 19:47.
Na 9. kolu Aquathlona najbrži je bio Ivan Gobin a od žena Marija Skoblar Kurta.
To su ujedno i pobjednici cjelokupne Zadarske lige 2020 i Aquathlona.
Čestitamo!

Iako smo na početku bili malo skeptični odabirom Pridrage za završnicu, dolaskom smo otklonili sve sumlje.
Prepoznat podvelebitski kraj, borove šume, Karinsko more mirno i podatno plivačima, ozračje kraja ljeta. Taj dio Pridrage, kako bi je nazvali, na moru, djeluje pitomo uređeno i moderno. Sređena šetnica i nove kuće, mjesto prilično ugodno za kupanje i boravak.

Ceremonija dodjela medalja i proslava se odvijala ispred plaže u HABLANDO garden i gril baru, zaklonjenom u hladu borova i prelijepo uređenom. Mlado i uljudno osoblje sa pristojnim, mladim domaćinom vlasnikom Hablanda Lukom Grubićem i njegovim dragim ocem koji su nas vrhunski ugostili.

Svaka čast i HABLANDO palac gore – preporučujemo.

Inače ova sezona 2020 je bila rekordna za ligu sa najvećim brojem sudinika ukupno do sada, 215 natjecatelja je sudjelovalo u plivačkim natjecanjima a 90 u aquathlonu, ukupno 254 sudionika. Brojka za koju se nadamo da će mo je dostići sljedećih godina.

Podjelil smo zaslužene medalje, dobro smo se proveselili i zabavili. Tako je još jedna sezona ZOWL-a otišla u povijest.

Galerija slika sa završnice